YOGA

Yogakurser och arrangemang Vt 2021

Kurserna sker på plats eller så kan du delta hemifrån och följa med via FB-live. 

Onsdagar 18.30-20.00 13/1-12/5 Det finns två platser lediga i denna grupp. 

Torsdagar 18.30-20.00 14/1-6/5 FULLBOKAT

 

Sara undervisar i tre olika former av yoga, MediYoga, Restorative yoga och Livsyoga. 

MediYoga och Livsyoga utgår båda från klassisk Kundaliniyoga. Andningen är i fokus och går som en röd tråd genom alla yogapass. Kroppsställningar kombineras med andnings- och koncentrationstekniker, meditation och avslappning. Du blir mjukare, rörligare och får ett lugnare sinne. Livsyoga består både av lugna och mer fysiskt krävande pass. Mediyoga är mjuk och inkännande och kan utövas sittande på stol eller på golv. 

I Restorative yoga placerar vi oss i mjuka, bekväma och avslappnande positioner som syftar till att ge kropp och sinne maximal avlastning. I Restorative Yoga använder vi klossar, filtar, bolster eller liknande redskap för att avlasta kroppen för att verkligen kunna slappna av fullt ut.

Både MediYoga och Restorative yoga är meditativa och terapeutiska och strävar efter att skapa avslappning som leder till återhämtning, både fysiskt, mentalt och själsligt.

Yoga kan vara effektivt mot bland annat stress, huvudvärk, migrän, depression, sömnproblem, högt blodtryck, värk och smärta i rygg och axlar.

Sara skapar med sitt lugn och sin närvaro en trygg plats att vila och stanna upp i. Genom den guidade andningen blir vi medvetna om det ständiga samspelet mellan det inre och det yttre, det själsliga och det kroppsliga. Hon bjuder in oss till att våga vara här och nu precis som vi är.

 

 

Är du intresserad av att delta i en yogakurs eller något utav våra arrangemang. Välkommen att höra av dig via mail eller telefon 070-375 29 49. 


(Lämna tom)