Info om våra verksamheter med anledning av covid-19

Kära gäster, yogadeltagare, massagekunder och vänner till Växbo Café!

Vi håller öppet med våra verksamheter såsom café, yoga och massage. 

Vi följer de regler och rekomendationer som folkhälsomyndigheten har gällande våra verksamheter. Vi har gjort riskbedömningar för yoga, massage och caféverksamheten och vidtagit de åtgärder som rekomenderas. Vi håller oss uppdaterade och följer  folkhälsomyndighetens rekomendationer.

Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten. Träningar, behöver inte ställas in med anledning av epidemin, och gym, simhallar och idrottshallar kan hålla öppet. Läs mer här på folkhälsomyndighetens sida.

Trängsel mellan människor i köer, vid bord, bufféer eller bardiskar får inte förekomma utan besökare ska kunna hålla avstånd mellan varandra. Läs mer här på folkhälsomyndighetens sida

Vi har kölappssystem hos oss. När du kommer tar du en kölapp ( finns vid ytterdörren), sätter dig vid ett bord ute eller inne, eller kikar runt i vår butik. När det är din tur är du välkommen fram till glassdisken, cafédisken och kassan. 

Alla våra gästers hälsa, välmående och säkerhet är högsta prioritet för oss. 

Generella råd

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i någon utav våra aktiviteter, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Vid massage gäller att du ska stanna hemma och vara symptomfri i en vecka innan du kan komma på massage.  Insjuknar du vid någon utav våra aktiviteter ska du gå hem direkt.
  • Personer över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och ska därför inte deltaga.

Hygien

  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Stanna hemma när du är sjuk